hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

Lååååååångaaa naglar :)

Kategori: Allmänt

Se där ja. Då sitter jag här och plickar på mina tangenter igen då... Vad vore man utan datorn? Död? Utestängd från världen utanför? Befriad från världen utanför? Oberoende? Jag borde verkligen prova på att sluta använda dator så mycket. Med tanke på att jag sitter framför en ca 8 timmar per dag på jobbet så borde jag inte fortsätta gloende när jag kommer hem. Men, varför leva som man lär? Iofs lär jag snart vara datalös iaf, den här gamla skrothögen är verkligen påväg att säga hej då. Helt plötsligt stänger den av sig och startar om sig av sig själv. Behöver kanske inte säga att en ny dator står högt upp på önskelistan.

Men, varför spara pengar när man kan göra nagelförlängning? :P Igår satt dom äntligen på plats. Är verkligen supernöjd, Josefine var riktigt duktig! :) Är ni sugna på att göra som jag så har hon erbjudande under mars, gå in på http://nagelstudion.n.nu ! Rekommenderas varmt!

trött.nu

Kategori: Allmänt

Hejåhå. Ingen superduperhelg som passerat kanske, men det var ju helg iaf. Jobbat en massa, men nu är det slut på det på några helger. Får inte bli för mkt, huvudet orkar inte med det känner jag. På fredagen dygnade jag nästan, ingen hit. Men höjdpunkten var iaf lördagen när jag var hos mormor och morfar hela dagen. Har haft golfen i helgen så jag passade på att åka upp och umgås lite. Båda två har vart dåliga nu ett tag, morfar ända sen i september, så det känns viktigare än vanligt att ses. Fick god mat, hjälp att färga håret och sen blev det såklart en massa prat. Skönt.

Idag tog jag mig en sväng på stan, tänkte jag skulle hitta ngt att ha på mig till helgen. Anna fyller år och ska ha lite kalas nämligen. Letade väl inte super noga men jag hittade inget direkt heller. Får gå en sväng till senare i veckan. Tog en sväng till Freesun och solade också, det var skönt. Vill inte se för blek ut till håret så jag får ligga där och pressa lite då och då. Imorrn ska jag iaf göra nagelförlängning igen :) Josefine på jobbet (månen) jobbar med sånt och ska göra mig snygg. Ska bli skitkul! Var kanske ett år sen jag hade det sist så det är dags nu. Hade jag haft pengar hade jag haft det jämt, tycker det är skitnyggt!

Nu ska jag göra klart håret för natten och sen ska dom gröna igen. Idag har jag vart ett vandrande lik och det ska helst undvikas imorrn. Natti!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Jaha, vad händer med livet? Allt är inte en mumma-frulle och bowling, faktiskt. Idag har jag tillexempel jobbat. Det gjorde jag igår och i förrgår också. Precis som alla andra dödliga. Ska jobba imorrn, och i övermorrn och övermorron efter det också. På fredag ska jag till och med dubbeljobba. Trots allt jobb är jag långt ifrån miljonär.. Men vem vet, kanske vinner jag på triss någon dag? :)

Annars så tränar jag rätt mkt. Idag har jag tillexempel Zumbat lite. Asjobbigt och jag är så svettig att det ser ut som jag har duschat när jag går därifrån. Men bra träning är det iaf!

Förtom det så händer det inte mycket med livet. Jobba, träna, äta och sova. Men nästa helg ska jag iaf ut en sväng :) Annabanana fyller år och det ska vi sjäääälvklart fira! Jag längtar.