hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

Lusen.

Kategori: Allmänt

Nu tänkte ni säkert att åh vad längesen hon la upp ett kort på Ebba, skönt med lite omväxling. HA! Trodde ni ja! Här kommer hon lilla lusen, världens vackraste lilla skrutt. Och hon är bara min!!! Och Emils såklart😍😉💗

Stirrar in i väggen.

Kategori: Allmänt

Jag är den i familjen som är mest hungrig på att göra om, göra nytt här hemma. Emil säger det jämt, att jag alltid hittar saker att byta ut och göra om lite grann. Men nu ska ni få höra! Jag har fasen konkurrens på tronen emellanåt, eller ganska ofta faktisk. Just nu sitter jag och stirrar in i en vit vägg istället för på vår tv. Det kommer snart att bli en svart vägg där. Emil fick inspiration när vi var i Lund sist och nu ska han måla en del av tv-väggen svart. Men hörrni! Det stoppar inte här! Han har precis tagit bort vår älskade betongskiva på soffbordet och bytt ut mot en ny bordsskiva han gjort. Trots att jag älskade betongen finns det inget med det som är realistiskt ihop med en liten kid. Så då gjorde Emil en ny. Svinsnygg!

A men tror ni det stoppar där kan ni ju tänka om! För han håller på med en ny tv-bänk också! Herregud karln har storhetsvansinne och kastar ner mig från tronen vilken sekund som helst tror jag.
TV-bänken blir ju också skitsnygg kan jag lova! När alla dessa tre saker är klart kommer bildbevis, jag löver.👌🏼

Älskar verkligen att vi är rätt lika med den här göra om-göra nytt-egenskapen, och hur grymt är det inte då att han också råkar vara snickare, sjukt smidigt🤓

Mitt i all uppfräschning har jag tyvärr fått för mig att vi måste ha en ny soffa och en ny matta också. Kan hända att det inte riktigt finns med i budgeten just nu (😭😭😭), men jag VILL verkligen byta ut bägge delarna. Vill ha en mörkare soffa och mattan ska vara svart/vit i nått schysst grafiskt mönster. Drömma kan man alltid och det gör jag nu för fullt. Plus kollar blocket.

Det här med kids...

Kategori: Allmänt

Jag har aldrig varit någon väldig barn-älskare. Eller, alltså jag gillar barn men har liksom aldrig klickat med dom och känner mig oftast obekväm och har svårt att komma på saker att prata om i deras sällskap. Typ mina kusiner är väl ungefär de enda kidsen jag känner mig hundra procent bekväm med och kan prata med. Emil däremot, kids älskar honom och han kan prata om allt möjligt i en hel evighet med varenda liten mini-människa han möter. Såklart. Brorsan likadan.

Har pratat med en av mina vänner om det här och vi är precis likadana hon och jag. När vi serverade på bröllopet tidigare i somras var brudparets kids med och vi gjorde typ två tappra försök att kommunicera och det floppade totalt, haha. Men så kom vi på vad grejen var, vi måste lära känna dom här mini-människorna innan vi kan vara bekväma och prata med dom! För när jag känner barnet vet jag liksom vilken jargong man kan köra med. Är det bebisspråk eller ska man försöka vara cool tonåring?!😂 Det börjar ta sig med grannungarna, Emil är såklart nummer ett, men jag har kommit långt på min krokiga väg ändå.

Detta säger såklart mer om mig än kidsen, det är jag som sitter på någon form av spärr som har svårt att släppa, och jag tycker såklart inte illa om era kids! Har bara lite svårt att veta vad jag ska säga.

Ett svinbra exempel är en rörmokare vi haft hemma som hjälpt till lite när vi gjorde badrummet. Han hade alltid med sina kids och lämnade dom helt i mitt våld så fort dom kom innanför dörren. Så där står vi, jag vs två helt okända mini-människor som tittar med stora ögon på mig och bara väntar på att jag ska säga något kul. Hur det slutar? Jo, det slutar med att jag frågar glatt vad deras favoritprogram på Netflix är, ger dom paddan och rymmer därifrån...😂😂😂