hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

Så mycket bättre

Kategori: Allmänt

Sitter just nu och kollar in Så mycket bättre från igår. Jag gillar verkligen det programmet, oavsett vad det är för artister med. Tycker det är häftigt att alla deltagare går från att vara ikoner och artister till att bli människor precis som vem som helst. Även om man vet att Carola eller Ola Salo till exempel gör allt som vi vanliga dödliga också gör så kan det vara nyttigt att se det med egna ögon ibland. Det är jäkligt lätt att dömma artister och kändisar efter vad man läser i tidigningar och vad media vill förmedla, men allt det är såklart inte sant. Därför tycker jag att det är en bra kanal för Sveriges artister att faktiskt få visa oss vilka de är på riktigt. 

Sen gillar jag ju såklart själva huvudpoängen med programmet och det är ju musiken. Även om jag i år inte ens visste vilka alla artister var och än mindre lyssnar på knappt någon av dem, så tycker jag att nästan alla låtar som dom gör för varandra är bra på sitt sätt. Jag hoppas att de fortsätter att göra det här programmet för jag tycker att det är viktigt. 

Första advent.

Kategori: AllmäntPå söndag är det första advent och jag har i år fixat min egen adventsljusstake. :) Det var högst okomplicerat, vilket var ett nödvändigt ont för att jag ens skulle dra igång projektet, och jag känner mig nöjd med mitt enkla lilla arrangemang. I övrigt har jag inte börjat pynta så mycket än. Har bara köpt en sån där blomma, julstjärna tror jag de heter? Och den har fått sin plats på matsalsbordet, tillsammans med min nya sjukt snygga ljusstake från Netto. :)
 
 

Mystiskt fel?!

Kategori: AllmäntKänslan av att se djur lida kan vara en av de värsta ever. Speciellt när det kommer till sitt eget djur. I söndags kväll på PWn börjar Penny bajsa och i samma ögonblick som det sker tjuter hon till och typ nästan råmar svinhögt! Och hon ger sig inte utan bara fortsätter och springer runt och tjuter och tjuter som om någon skulle ha stuckit kniven i henne! Alltså jag trodde att mitt hjärta skulle gå i hundra bitar. Något var uppenbarligen riktigt fel och det syntes vad rädd hon var. Ringde uppfödaren för att få lite tips för att genomlida kvällen och natten så att vi direkt på måndagmorgonen kunde åka till vetrinären med henne. 

Men det sjuka är att när jag väl kom in med henne hittar dom inget fel. Till och med röntgen prövade vi för att se om något vasst fastnat i magen, men icke. Så vi fick lite kräm att smörja henne med där bak (hon var typ lite röd och svullen) och sen ett medel som skulle smörja magen på henne och göra bajset lite lösare. Thats it. Och sen i söndagskväll har vi inte märkt ngt konstigt alls och inga tjut eller nånting. Så jäkla skumt! Eftersom hon lät så extremt mycket och verkade ha så himla ont kändes det ju som att hon typ skulle dö och nu märks det inte ens på henne. Fattar verkligen inte?! Men oavsett så är det väldigt skönt att hon mår bra igen och jag hoppas verkligen inte att det blir så här någon mer gång!❤️