hannacarin

Snaaaaart där!

Kategori: Allmänt

(null)

Varning! Det här inlägget handlar om vikt. 

Har i stort sett stått helt still under sommaren, pendlat mellan typ 78,5-79,5 kg och det har varit okej. Hade räknat med att det skulle bli så. Tack vare att jag hållt i träningen stenhårt så har jag inte gått upp något iaf och det känns skönt. Kände dock förra veckan att jag behövde göra någonting för att det skulle börja ticka neråt igen så jag bestämde mig för att köra sockerfritt en period igen. Har hållt uppe i sju dagar än så länge och redan sett bra resultat. Träningen kör jag på med också såklart, annars är det typ omöjligt att gå ner för mig. 

Imorse vägde jag 77,6 kg vilket är det lägsta sen innan jag blev gravid med Ebba! Känns otroligt skönt att det börjar hända lite grejer igen och jag känner för första gången att jag närmar mig slutet äntligen. Slutmålet är 74 kg - om jag kommer i mina gamla före-barnen-brallor, annars får jag pressa ner nått kilo till. Det är liksom dom här kläderna som har varit en av mina stora motivationer till att gå ner i vikt. Att kunna ha dom där kläderna igen, som jag knappt hann njuta av. 

För den som inte vet, jag lyckades gå ner i vikt en del innan jag blev gravid med Ebba och trivdes rätt bra med kroppen då. Köpte en del kläder då som jag aldrig kunnat ha innan viktnedgången och det kändes stort för mig liksom. Sen gick jag ju upp så sjukt mkt under min första graviditet och hittade knappt motivationen att gå ner alla dom där kilona igen. Därför bestämde jag mig vid årsskiftet att det här året skulle handla om att gå ner vikt. Sker det inte nu så sker det aldrig typ. Men det sker! Och innan året är slut ska jag ha klämt ner min kropp i dom där fina kläderna och njuta som bara fan. 

Drömmen vore att fixa dom sista kilona nu under september så att jag inte behöver fokusera på viktnedgång när jag börjar jobba. Känns som att det kommer vara fullt upp med jobb och livet som det är då😅 Men vi får se. Sockerfritt tills 1 oktober bör inte vara några problem!