hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

Ös.

Kategori: Allmänt

Håll till godo, första gången i världshistorien som jag köper en vit klänning! Och jag har till och med använd den. Köp en triss imorrn folks, vad som helst kan hända nu! PS. Tack Anna för tipset😘
ÄLSKAR när saker matchar👌🏼😂🙈
Tolv mojjes blev det. Lika goda allihopa! Hade Emils släkt här förut så vi bjöd på lite snittar och jag passade även på att göra mojhito på gin. Funkade lika bra som med rom🙌🏼

Denna dag har gått i ett! Hämtat bäddfåtölj, gjort stan, storhandlat och bjussat på snitt-kväll till elva pers. Det gäller verkligen att maxa sina lediga dagar. 


Vi har ju ngt allvarligt fel i vår familj för det går tamefasen aldrig att bara ta det lite manjana. Nu har Emil flyttat ner datorn i källaren men det var ju verkligen inte bara! Herregud det är tavlor och möbler och ljudsystem och kablar och allt ska se bra ut och låta högt och herregud vad noga. MEN han får hållas för jag har fått ett rum på övervåningen att inreda, WOHO! 

Hade först en idé på walk-in-closet men så hoppsan så jävla mkt snygga kläder och skor har jag kanske inte ändå. Så nu blir det  bibliotek med bäddfåtölj. Köpte fåtöljen från en brutta på blocket för 200kr. Den är inget superspecial men funkar gott och väl till att börja med. Vita billys är ju svårare än allt att få ta på på second hand så det får väl bli en sväng till Ikea snarast. Har en vision i huvudet om hur jag vill ha det, ni får se allt eftersom. :)

Var på stan förut idag och köpte nya löpskor. Var äntligen in på löpex och prövade ut ett par Saucony. Var även in på 6382 andra affärer för att hitta något att ha på mig till Jocke och Saras bröllop nästa vecka. HITTADE INGENTING förutom en vit klänning och det skulle ju bli rätt så jävla akward om jag hade den på mig🙈 Får leta vidare till veckan men känner enorm press just nu. Blääää vad jag hatar att vara tjock.