hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

Plastikkirurgerna

Kategori: Allmänt

Sitter just nu och kollar på Plastikkirurgerna... Funderar lite på vad folk egentligen går igenom för att se bra (bättre?) ut. Skulle jag gå igenom samma sak för att uppnå den "perfekta kroppen"? Jag kan förstå de som har har problem med sjukdomar som har orsakat vissa defekter på deras kroppar. Men alla andra då? Som bara vill fettsuga sig, räta ut ansiktet, göra större bröst... Är det värt det? Skulle jag göra det någon gång?

När jag var yngre, typ högstadietiden, var det viktigaste i livet att man fick stora bröst. Allt annat var oviktigt. Om man inte fick stora bröst skulle man operera dom större. En viktig ikon i det hela var såklart Pamela Anderson frpån Baywatch :P Men ju äldre jag blev, desto mindre hysteri fick brösten. Såklart. Är väl en tonårsgrej som allt annat i den åldern. Men skulle jag göra det idag? Om någon erbjöd sig att betala en bröstförstoring.. Skulle jag göra det då? Jag vet faktiskt inte. Det finns ju alltid saker att förbättra... Men ändå. Det är iaf det enda jag ens skulle överväga att göra. Allt annat känns uteslutet.

Älman =)

Kategori: Allmänt

Tillbaka i vardagen igen. Veckans värsta dagar är snart slut och långhelg väntar. Igår fick jag ett återfall, det var tungt som fasen. Men idag känns allt bättre och hoppet är tillbaka!

Jag har iaf haft en topphelg i Älmhult med mina underbara klassisar!! :) Mycket vin, skratt, sång och minnen.. Alltid lika roligt! Har tagit lite kort också, som utlovat. Några finns på fejjan, men för er som inte sett bjuder jag på några till...Födelsedagskalas =)

Kategori: Allmänt

Sitter på jobbet och har lunch nu. Vi försökte sitta ute och sola en sväng, men solen vägrade komma fram bakom alla moln så det var bara att gå in igen. Imorse var det ju tokfint när vi satt ute på frukosten så vi hade stort hopp om att få fortsätta solningen nu, men icke.

Idag fyller lillkussen Olivia 7 år så jag ska på kalas i eftermiddag :) Precis som resten av Sveriges (med undantag för vissa, såklart) sjuåriga tjejer så är Hello Kitty något av en Gud. Jag tog därför ett säkert kort och har handlat utifrån denna Gud. En necessär, ögonskuggor (mest för att ha när hon leker), läppglans och spegel i temat Hello Kitty. Sen önskade hon sig öronklips att sätta på, men det hittade jag inte några. Dock hittade jag små öronklistermärken. Tror dom kommer bli topp! Hon pratade om såna när jag var där sist, så de borde gå hem.