hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

update

Kategori: Allmänt

Hänt sen sist då? Jo, jag och min man handlade mig ett par nya brallor. Efter det har jag varit hemskt aktiv. I fredags så träffade jag Emils släkt för första gången! :) Det var en riktigt mysig kväll, dom var verkligen goa så det var inga problem alls! På lördagen var det dags för Emil att träffa min släkt, eller delar av den iaf. Mormor och morfar ska ju flytta, och behöver bli av med lite grejer, så jag tog med mig Emil, lillebror och Lovisa och drog upp över dagen för lite inventering. Det blev en lyckad tur, jag fick lite porslin, en äkta Persisk (eller liknande) matta, ett litet bort att ha i sovrummet och en matsalsgrupp. Och vad jag förstod, så hade Emil också en mysig dag... Otroligt bra! :) Missade dock en utgång på fredagen, men jag skulle ju ha åkt upp själv på lördagen egentligen, så det var inte riktig läge att klunka vin då. Men, det kommer fler gånger!

Dock fick jag ju lite utgång i helgen ändå. Var ju i Forshagaparken som sagt. Och hade faktiskt en riktigt, riktigt bra kväll på många sätt :) Träffade en hel hög med folk och det kändes som om jag presenterade mig för ungefär halva parken.. Men det var trevligt! Igår blev det dock inte många knop gjorda... Vi låg bara i sängen och soffan och myste precis hela dagen.. Helt underbart!

Shoppar'n

Kategori: Allmänt

När lilltånarna sticker ut på sidorna av joggingskorna är det dags va? Har verkligen inte haft 1500 spänn att lägga på pjux senaste månaderna men nu finns det inte längre någon återvändo. Jag måste ju ha ordentligt på tassarna när jag ska vara sån aktiv löpare under den närmsta framtiden. Dock finns det roligare saker att köpa än träningsskor. Därför tog jag med mig min man och drog till Bergvik igår, där shoppade jag mig ett par nya jeans.

Kanske dags att byta ut jeansen från gymnasiet som jag fortfarande traskar runt i? :P Fast dom är ju lövley så jag tror jag behåller dom ett tag till. Nu har jag iaf utökat med ytterligare ett par, det är bra. Jag var även lite inovativ och tänkte utanför boxen. Slog till på att par Levis istället för Replay som vanligt. Kors!Kategori: Allmänt

Vad är mysigare än att spendera kvällarna i soffan med den man tycker allra mest om? Tänk vad några tända ljus och bästa sällskapet kan göra. Jag trodde aldrig att jag skulle hitta upp till ytan igen, och så bara gjorde jag det. Poff sa det. Jag vet inte om jag själv helt fattade vad som egentligen hände. Men helt plöstligt var jag kär. Och jag är helare än jag någonsin varit! Känner mig högt uppe bland molnen... Och som jag hoppades så är jag mer än redo för hösten!

I helgen ska jag på Snowstorm i Forshagaparken. Yes, ni läste rätt (!). Jag är ledig och eftersom Lotten på Botten precis fyllt år blir det kalas. Och när födelsebarnet vill till parken så får jag göra som födelsebarnet önskar och gå till parken. Inte alls mitt place, men jag är ju alltid öppen för förslag och det ska verkligen bli spännande att hänga där en kväll. Framförallt ska det bli hemskt skönt att slippa månen. Jag älskar mitt jobb, men man blir mätt på allt ibland. Jag ska se om jag kan få några bildbevis på att jag verkligen var där, då ska ni få se dom!Nu är det ungefär 25 minuter tills min man kommer hem. Jag längtar ihjäl mig!