hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

Tisdag

Kategori: Allmänt

Håret är tvättat och stylat. Blev inte så illa pinkat faktiskt, så vi kanske kommer att komma överens jag och min frisyr :) Dock tror jag nog att plattången kommer att gå varmare än vanligt, känns som att plattat är snyggare än lockigt till den här frillan. Det är iofs inte så smidigt, men allt kan inte vara smidigt hela tiden heller :P

Jag har haft monsterhuvudvärk i två dagar nu och funderar lite på varför den inte går över. Jag har verkligen aldrig huvudvärk annars, och när jag får det dröjer det inte många timmar förrän förkyldningen allan dyker upp. Men ingen förkyldning här inte! Det har lättat lite under eftermiddagen, men nu börjar den komma tillbaka... Lite halvstörigt måste jag säga! Koncentrationsförmågan framför datorn på jobbet är ju inte på topp om man säger så. Men jaja, det är bara att be till huvudvärks-gudarna så kanske det ger sig!

Åh vet ni! På torsdag ska jag förmodligen rida :) Ingrid på jobbet har hästar och nu äntligen har hon frågat om jag vill komma hem till henne och ta en tur, SJÄLVKLART! För er som har lite koll på min ridhistoria, kan jag dra den lite snabbt. Gick på ridskola i tre år, sen övergav jag den för barbackaridning på Nemo (Mias söting som vi levde rund på högstadiet/gymnasiet). Inte så mycket till historia, men jag vet ju hur man gör och det ska bli så himla kul!

Imorgon är det dags för mig att gå till tandläkaren. Jag är skitnervös med tanke på att det inte var igår jag var där. Inte direkt i förrgår heller så :S Jag räknar med skitmkt hål och att dom ska dra ut alla mina fyra visdomständer så kan det inte bli värre iaf! Innerst inne hoppas jag att dom säger att det ser superbra ut och sen kletar på lite bananlack så får jag gå hem sen. Eller är det bara barn som får bananlack? Ni ser, det var inte nyligen jag var där alltså!!

Här vare klippt!

Kategori: Allmänt

Igår när jag och C pratade i telefon kom jag på att jag hade klipptid idag. Okej sa han, men lägg ut kort på bloggen så jag får se hur det blev. Njaa, tyckte jag. Ska ändå bara toppa det så det blir ingen skillnad. Meeen... När jag var på jobbet förut satt jag och tänkte på att det vore kul att göra något annorlunda än jag haft tidigare. Men eftersom jag är så feg vågar jag ju aldrig. Sa detta till min frissa och hon började komma med massa förslag på hur jag kunde göra, och tillslut klippte vi tet! Kort där uppe, med sparade längder fram. Helt perfa :)

Notera nu att jag säger helt perfekt innan jag själv har stylat det. Imorrn kanske det inte alls är lika kul :P

Speakeasy 28+

Kategori: Allmänt

Igår drog jag ju som bekant till D&D och hälsade på lite. Det var Älmhultsdagarna nu i helgen så det var lite happenings på torget och butikerna hade öppet ända till fem, så vi tog oss en tur på byn för att kolla utbudet :P Det roliga är att jag under hela semestern vart hemma i KD och letat kläder, men inte hittat ett skit. Så kommer jag till Älmhult, jordens håla, och där hittar jag banne mig nått!


Lejonhuset köpte jag en kjol från Koola Anna, den var på rea så jag fick den för halva priset :) Det syns lite dåligt men kjolen är kolsvart egentligen.

 
Sen gick vi till Trend House och där hittade jag snyggaste tightsen ever - svarta fram och svart/vit randiga bak :)

Älmhultdagarna som sagt. Det innebar också att en av byns nattklubbar hade nypremiär efter semesterstängningen (att semesterstänga ett uteställe på sommaren är ju en helt annan story) - Speakeasy. Jag har berättat om det här stället förut och det är ungefär samma jag känner idag, som då. Helt sagolikt udda! Igår var det rekomenderad ålder 28 plus. Dock behövde ingen i sällskapet behövde visa leg, vet inte riktigt om jag ska ta det bra eller dåligt?! :P Men jäklar så kul vi hade. Dansade konstant i två timmar, med avbrott för luftning på några minuter då och då. Gamla klassiker blandat med lite nytt gjorde ju att jag också sjöng konstant i två timmar :D Vi var alla rörande överens om att det var en toppenkväll!

Fick äntligen träffa Dora också :) Blev lite ledsen över att hon var lite kylig mot mig till en början. Men sen blev vi bättre vänner och jag fick en hel del pussar! :P